Fes de turista a la teva ciutat. Mercat de Zona Franca, diumenge 17 setembre

 

Acció de l’Agència de Turisme Popular el diumenge 17 de setembre al Mercat de la Zona Franca. de 10 a 15h
A la Plaça del Nou, entre el carrer del Ferro, carrer del Plom i Carrer Cisell.

El Mercat dominical d’Eduard Aunós a la Zona Franca és un mercat especial. Es desplega per diversos carrers entre industrials i residencials i acull parades de moltes mercaderies. L’afluència de visitants és massiva i molt diversa. Un dinamisme i una riquesa que el fa únic.
Aquest diumenge, gaudirem movent-nos amb l’expositor portàtil de l’ATP entre els carrers plens de gent, parlant i comentant la percepció dels canvis de la ciutat en relació al fenomen turístic, des d’aquest enclavament singular i potent del delta del Llobregat.

Estarem movent-nos entre la gent i plantant l’expositor en punts estratègics. Recollirem opinions i testimonis i intercanviarem sensacions i projeccions que ens interroguin i reforcin.

Us esperem!!!

 


Haz de Turista en tu ciudad. Mercado de la Zona Franca

Acción de la Agencia de Turismo Popular el domingo 17 de septiembre en el Mercado de la Zona Franca. de 10 a 15h
En la Plaza del Nueve, entre la calle del Ferro, calle del Plom y Calle Cisell.

El Mercado dominical de Eduard Aunós en la Zona Franca es un mercado especial. Se desarrolla por varias calles entre industriales y residenciales y acoge paradas de muchas mercancías. La afluencia de visitantes es masiva y muy diversa. Un dinamismo y una riqueza que lo hace único.
Este domingo, disfrutaremos moviéndonos con el expositor portátil de la ATP entre las calles llenas de gente, hablando y comentando la percepción de los cambios de la ciudad en relación al fenómeno turístico, desde este enclave singular y potente del delta del Llobregat.

Será moviéndonos entre la gente y plantando el expositor en puntos estratégicos. Recogeremos opiniones y testimonios e intercambiaremos sensaciones y proyecciones que nos interroguen y refuercen.

Os esperamos !!!