ATP Sagrada Família. Propera parada Passeig de Sant Joan. 22 setembre

Agència de Turisme Popular Sagrada Família al Passeig de Sant Joan

Diumenge 22 de setembre al Passeig de Sant Joan cantonada carrer Provença.

A causa de la previsió de pluja, l’activitat es posposa al diumenge 22 d’11 a 14,30 h.L’Agència de Turisme Popular continua el seu recorregut pel barri, amb un seguit d’accions a emplaçaments al voltant de la Sagrada Família. Aquest dissabte 21 de setembre, serem al Passeig de Sant Joan amb la nostra exposició portàtil, una mirada sobre les relacions complexes entorn del temple immers en el turisme global.

Parlem amb veïns del barri i la ciutat, visitants i turistes. Intercanviem opinions per materials gràfics del projecte i recollim registres de testimoniatges que formaran part de l’exposició que estem preparant per al Centre Cívic de la Sagrada Família a finals d’octubre.

Us esperem!!!

Agencia de Turismo Popular Sagrada Familia en el Passeig de Sant Joan.

Domingo 22 de septiembre en el Passeig de Sant Joan esquina calle Provença.

Debido a la previsión de lluvia, la actividad se pospone al domingo 22 de 11 a 14,30 h.

La Agencia de Turismo Popular continúa su recorrido por el barrio, con una serie de acciones en emplazamientos alrededor de la Sagrada Familia. Este sábado 21 de septiembre, estaremos en el Passeig de Sant Joan con nuestra exposición portátil, una mirada sobre las relaciones complejas en torno al templo inmerso en el turismo global.

Hablamos con vecinos del barrio y la ciudad, visitantes y turistas. Intercambiamos opiniones por materiales gráficos del proyecto, y recogemos registros de testimonios que formarán parte de la exposición que estamos preparando para el Centro Cívico de la Sagrada Familia a finales de octubre.

Os esperamos !!!