Línia de força – taller

linia de força-taller-r

Línia de força
taller de dibuix i tarot evolutiu

De la mateixa manera que les línies de força descriuen l’estructura del camp magnètic, les línies de dibuix tracen la nostra existència. A partir de l’acte de dibuixar investigarem aquest mitjà com a llenguatge propi i autònom que ens acosta a l’exploració d’elements essencials de la nostra experiència subjectiva. Des d’aquesta condició la línia és un organisme viu i reflexiu del nostre pensament produït en el temps del present, una meditació conscient i alhora un acte de radicalitat vers els models hegemònics del capital simbòlic. Utilitzant l’eina del tarot evolutiu aprendrem a llegir-ne els aspectes fonamentals i particulars del dibuix com a producció simbòlica pròpia plena de sentit. A travès dels arcans, entesos com imatges simbòliques que fan aflorar elements de l’inconscient personal i col·lectiu, ens coneixerem més i avançarem en l’autoconsciència, en aquesta línia en la qual caminem.

Sessió de taller: diumenge día 29 de novembre de 10.30h a 19.30h. (amb pausa per menjar)
Possibilitat de assitir en horari de matí o tarda

Lloc: Sitesize (Espai d’Art) c/ Corominas, 19-23 3ª planta, 08902 L’Hospitalet – Barcelona

Preu: 30€

Inscripcions a: aquitania79@gmail.com i elvirapujolmasip@archivosincronico.net
o als mòbils: 610833374 i 627545029

Taller conduït per:
Josep Lluís Negredo Serrano, psicòleg i terapeuta gestàltic
Guiomar Castaños, tarotista evolutiva
Elvira Pujol Masip, artista visual

Aquest taller forma part del projecte Archivo sincrónico
http://www.archivosincronico.net