A_R_R_E_L_A_T_S

Jardí de l'Amistat

5 de desembre de 2015. De 11 a 13,30h

Auditori de la Biblioteca de Ponent
Plaça Ovidi Montllor 5. Sabadell

En els darrers anys hem anat sumant accions a la voluntat de recuperar la memòria i l’espai del que fou el Jardí de l’Amistat. Algunes d’aquestes accions han aprofundit en el coneixement i en la interacció amb persones que havien participat de les trobades al Jardí, recollint testimoniatges, relats i documents. Altres han estat sobre el mateix espai, endreçant les seves traces, protegint i recuperant la vegetació, així com imaginant com podria ser la definició d’aquest lloc, per tal de mantenir i projectar al conjunt de la ciutat el valor que hi reconeixem.
Totes s’han realitzat de manera oberta i compartida per un grup de persones han sumat els seus coneixements, temps i entusiasme a aquesta tasca. Cada persona des de la seva aportació lliure ha anat afegint idees, visions modes de procedir i desenvolupar aquest projecte de recuperació.

Creiem que cal en aquest moment revisar la tasca realitzada i donar a aquest propòsit de recuperació, una projecció que el faci avançar per consolidar a partir d’ara realitzacions específiques en diferents oportunitats que es poden donar.

Ens agradaria convidar-vos a una jornada d’informació i intercanvi sobre què s’ha realitzat i de revisió de les propostes que creiem que es poden donar a partir d’aquest moment. Considerem que la vostra opinió pot ser molt valuosa pel desenvolupament del projecte.

La jornada que estem preparant vol ser una reunió oberta a tothom però amb persones convidades expressament. Exposarem l’estat del projecte i recollirem les opinions que sorgeixin i plantejarem possibles iniciatives a desenvolupar.

Esperem que si us és possible participeu en aquesta reunió d’intercanvi.

Amics del Jardí de l’Amistat

 

 

https://jardidelamistat.wordpress.com/2015/11/27/jornada-de-debat-sobre-la-recuperacio-del-jardi-de-lamistat/