Línia de força. Taller de dibuix i tarot evolutiu 1.0

 cartellliniade-imatge
Després de la bona acollida i experiència d’aquest taller el passat més de novembre, en repetim una nova edició donant més temps i espai per l’experimentació.De la mateixa manera que les línies de força descriuen l’estructura del camp magnètic, les línies de dibuix tracen la nostra existència. A partir de l’acte de dibuixar investigarem aquest mitjà com a llenguatge propi i autònom que ens acosta a l’exploració d’elements essencials de la nostra experiència subjectiva. Des d’aquesta condició la línia és un organisme viu i reflexiu del nostre pensament produït en el temps del present, una meditació conscient i alhora un acte de radicalitat vers els models hegemònics del capital simbòlic. Utilitzant l’eina del tarot evolutiu aprendrem a llegir-ne els aspectes fonamentals i particulars del dibuix com a producció simbòlica pròpia plena de sentit. A travès dels arcans, entesos com imatges simbòliques que fan aflorar elements de l’inconscient personal i col·lectiu, ens coneixerem més i avançarem en l’autoconsciència, en aquesta línia en la qual caminem.

Taller: dissabte 5 de 10.30h-19.30h (amb pausa per menjar) i diumenge 6 de març 10.30h-14.30h Possibilitat d’assitir només a la sessió de dissabte

Inscripcions: aquitania79@gmail.com , info@sitesize.net o als telfs: 610833374 i 627545029. Cal reservar plaça (10€).

Aportació: 50€

Taller conduït per: Josep Lluís Negredo Serrano psicòleg i terapeuta gestàltic, Guiomar Castaños tarotista evolutiva i Elvira Pujol Masip, artista visual.

Lloc: Sitesize (Espai d’Art) c/ Corominas, 19-23 – 3ª planta <Metro Santa Eulàlia>, 08902 – L’Hospitalet

Activitat dins l’exposició Bestiari 1
d’Elvira Pujol

www.archivosincronico.net