“Retornar la imatge del lloc conegut” Recorregut

recorregut-VILAPUIG

 

 

 

Exposició Vila-Puig. “Retornar la imatge del lloc conegut”

Dissabte 20 de febrer de 2016
Punt de trobada a les 10 hores davant de l’Ajuntament de Sant Quirze.
Durada estimada 4 hores.

Vinculat a l’exposició de Vila-Puig a la Casa de Cultura Vila-Puig de Sant Quirze del Vallès, es proposa un recorregut per conèixer alguns dels indrets representats en l’exposició i que són paisatges molt propers de Sant Quirze i de l’entorn de Can Feu.

En les pintures, els dibuixos i especialment en les fotografies realitzades per Vila-Puig, es mostra l’experiència del paisatge dels camps de blat de la plana de Sant Quirze i el Bosc de Can Feu.
En aquest recorregut tornarem a visitar aquests llocs. Per reconstruir aquestes imatges des de l’experiència actual. Resseguirem els antics camins i reconstruirem com es poden millorar les connexions a peu o en bicicleta entre Sant Quirze i els municipis propers.

Ens hi ajudaran membres de les entitats, Associació Cultural Can Feu, que reivindica la recuperació del Castell de Can Feu i el paratge paisatgístic al voltant. I Connecta Sant Quirze, una Plataforma veïnal interessada en millorar la mobilitat sostenible a Sant Quirze i els accessos als nuclis propers.

Activitat organitzada per Sitesize i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Amb la col·laboració de:

Connecta Sant Quirze

Associació cultural Can Feu.

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

VILA-PUIG 125 ANYS