Sessió 3 – dimarts 19 de novembre “Aproximació a la crisi grega”

En la sessió 3 del proper dimarts tractarem d’esboçar i discutir les propostes en curs.

Per desenvolupar aquesta sessió de treball establirem aproximacions entre el barri del Raval a Barcelona i el barri d’Exarchia a Atenes, per la qual cosa comptarem amb la participació de Sofia Tipaldou y Konstantia Nikopoulo ambdues formen part de x-pressed una plataforma oberta i sense ànim de lucre d’informació alternativa,  que té per finalitat donar a conèixer els aspectes de la “crisi” europea, que están amagats o distorsionats pels mitjans de comunicació dominants, en tants idiomes com sigui possible. La plataforma allotja traduccions d’articles, tan publicats com originals i la seva operativa està basada en una xarxa de voluntaris que aspira a extendre’s on sigui que hi hagi la necessitat d’informació i expressió.

Us hi esperem!!

x-pressed