Aigua baixa. Recorregut perceptiu per les rieres i llacuna del Raval

Aigua baixa. Recorregut perceptiu per les rieres i llacuna del Raval

Aigua baixa. Recorregut perceptiu per les rieres i llacuna del Raval
Dissabte 29 de maig del 2021, a les 17 h
Darrer recorregut del projecte en el marc de La Capella

Dins del projecte “Serps d’aigua les rieres ocultes de Barcelona’ es proposa un recorregut perceptiu per les rieres que conformen la part baixa del Raval. Des del neolític, aquesta part de Ciutat Vella va ser un espai que acollia la vida al voltant d’una extensa llacuna i al llarg de rierols que la creuaven. Encara avui és perceptible la presència d’aquests fluxos d’aigua que travessen aquesta part de la ciutat propera al mar.

Inscripció prèvia obligatòria per correu electrònic a
lacapella@bcn.cat

+ info: http://rieresocultes.stream/