Estrena de l’audiovisual TERRApolis

Estrena de l’audiovisual TERRApolis

Estrena de l’audiovisual TERRApolis
Dimarts 29 de juny 2021 a les 18:30h
Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet

TERRApolis és una trilogia dedicada a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat que s’estructura en tres capítols: Puig d’Ossa, El Samontà i La Marina. Tres paisatges configurats per les immutables presències naturals, construïts amb el relat del temps i les accions humanes sobre els llocs.

Una producció de Sitesize (Elvira Pujol Masip i Joan Vila Puig Morera); amb guió de Sitesize, direcció, fotografia i edició de Fina Sensada, i registre i creació sonora de Carlos Gómez. Vídeo HD, 100′.

TERRApolis es una trilogía dedicada a la ciudad de L’Hospitalet de Llobregat que se estructura en tres capítulos: Puig de Ossa, El Samontà y La Marina. Tres paisajes configurados por las inmutables presencias naturales, construidos con el relato del tiempo y las acciones humanas sobre los lugares.

Una producción de Sitesize (Elvira Pujol Masip y Joan Vila Puig Morera), con guión de Sitesize, dirección, fotografía y edición de Fina Sensada y registro y creación sonora de Carlos Gómez. Video HD, 100′

+info: https://sitesize.net/?page_id=1261