El miracle de Bellvitge

El miracle de Bellvitge

El miracle de Bellvitge
acció, creació i espai polític en femení

Una mirada sobre les dones de Bellvitge. La creació, l’acció i l’espai polític des de la perspectiva de gènere, per entendre la construcció social de Bellvitge i per extensió d’altres barris metropolitans. La sessió vol indagar en la proposta creativa, cultural i política diferencial que vàren protagonitzar les dones del barri de Bellvitge així com la representació de les lluites de les dones des de l’imaginari metropolità barceloní.

Presentació i debat amb:
Isabel Segura (historiadora) i el Col·lectiu Repensar Bon Pastor (urbanisme social)

Aquesta sessió pública forma part del projecte en procés Mi nombre es Bellvitge [maqueta audiovisual] un treball de Sitesize sobre les dones que van fer possible la millora de les condicions de vida de Bellvitge en la dècada dels anys 60, 70 i 80.

divendres 15 de març a les 19h

Museu de L’Hospitalet l’Harmonia espai d’Art
PL Josep Bordonau i Balaguer, 6 CP: 08901 (L’Hospitalet) <Metro Carrilet>

dins l’exposició:
Vivimos en Bellvitge_
¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!

Exposició oberta fins el 18 de març

+info:
https://sitesize.net/aquiempiezamurcia/