>Geografia espiritista_

>Geografia espiritista_

Geografia espiritista_
¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!Convoca acció encarnada
pel proper diumenge 21 d’octubre a Caldes de Montbuí

A partir de la troballa d’un fons fotogràfic de les sortides del Centre d’Estudis Psicològics de Sabadell i seguint la pràctica dels espiritistes de principi de segle proposem l’itinerari a la Font de les Escales com a acció col·lectiva encarnada i de relació espiritual amb la natura, tal i com aquesta comunitat realitzava en les seves sortides festives a la recerca d’una sociabilitat lliure de reforçament i aprenentatge per la geografia barcelonina dels anys 20.

Data: diumenge 21 d’octubre, 11h

Lloc: davant Museu Thermalia de Caldes. Plaça Font del Lleó, 20 (punt de trobada d’inici i final del recorregut)

+info:
https://sitesize.net/aquiempiezamurcia/