¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!

¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre
¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!

que serà el proper DIJOUS 13 DE NOVEMBRE a les 19.30h
al MACBA, fòrum Convent dels Àngels

En el context de l’exposició Nonument, Sitesize, conjuntament amb Jeffrey Swartz i Ferran Aisa, presentarem la publicació que acompanya la peça exhibida en aquesta mostra.

¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia! és una recerca i seguiment d’experiències d’aprenentatge popular en diferents enclaus de Barcelona i d’altres poblacions veïnes que es presenta com un recorregut obert i inconclús.

Els itineraris realitzats durant el 2012-13 que recollim en aquest llibre es concreten en llocs, fets, organitzacions comuns; sempre persones lliures que creen i recreen una construcció agitada i serena d’un saber. La present edició s’inicia amb una introducció de Manuel Delgado, que dóna pas a un glossari mínim de termes i referències sorgides al llarg del projecte i que formen part d’aquesta altra memòria feta de recorreguts anònims, monuments invisibles, experiments, combats, creació d’universos i somnis urgents. La publicació també inclou texts d’Isabel Segura, Gerard Horta, Jeffrey Swartz, i les col·laboracions de Nelly Peyró, Eduard Masjuan i Produccions Nòmades.

+info: publicació ¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!
http://www.macba.cat/ca/catalunya-termina-aqui/1/activitats/activ