Exposició REplay>> Vila-Puig

Exposició REplay>> Vila-Puig

Exposició REplay>> Vila-Puig

L’exposició REplay>>Vila-Puig que presentem enguany, mostra el treball desenvolupat amb les escoles de Sant Quirze i les propostes artístiques realitzades al taller laboratori adreçat al públic adult. Al llarg d’aquests mesos hem experimentat i aprofundit en el paisatge proper a partir de l’obra de Vila-Puig. Ha estat una ocasió única que de ven segur no deixarà indiferent a ningú, un procès que tot just engegem i que ens dóna l’oportunitat de llegir i interpretar el paisatge contemporani.

Agraïm a totes les persones i entitats que han participat d’una manera o altre ho han fet possible!
Vine!

T’esperem a l’inauguració el dissabte 11 de juny a les 12h
a la Casa de Cultura Vila-Puig, Sant Quirze del Vallès