Valldaura

Valldaura

Valldaura

Sitesize participa amb la peça Valldaura a l’exposició
Del vell al nou. Del nou al vell comissariada per Fina Duran

Divendres 20 d’octubre inauguració a les 20h al Museu d’Art de Cerdanyola

Del vell al nou. Del nou al vell ens mostra el treball d’una quinzena d’artistes que, a partir de la seva creativitat, plantegen una mirada diferent al patrimoni que ens arriba del passat i que va configurant la nostra memòria i la nostra identitat. Cinc textos escrits per diferents autors (filòsof, historiadors i crítics d’art) ens conviden a qüestionar la memòria que ens arriba del passat i alhora ens ajuda a obrir la mirada del futur. L’exposició està coproduïda amb el Centre d’Art Contemporani Arts Santa Mònica,

La mostra romandrà oberta fins al 31 de desembre.

+info: https://sitesize.net/?page_id=736