Acció ATP a la plaça de la Sagrada Família. 9 nov

Dissabte 9 de novembre de 11h -14:30h.
a la Plaça Sagrada Família
(costat carrer Mallorca)

El proper dissabte 9 de novembre serem a la plaça de la Sagrada Família amb l’exposició itinerant. Estarem al centre de la plaça, molt a prop d’on arriben milers de turistes. Serà l’ocasió per situar-nos al bell mig de l’activitat turística i endinsar-nos en la vivencia dels veïns d’un espai verd i d’esbarjo, dels pocs que hi han barri.

Sábado 9 de noviembre de 11h -14: 30h.
en la Plaza Sagrada Familia
(lado calle Mallorca)

El próximo sábado 9 de noviembre estaremos en la plaza de la Sagrada Familia con la exposición itinerante. Estaremos en el centro de la plaza, muy cerca de donde llegan miles de turistas. Será la ocasión para situarnos en el núcleo de la actividad turística y adentrarnos en la vivencia de los vecinos de un espacio verde y de recreo, de los pocos que han barrio.