Més carbassons! ¡Más calabacines! Video WO#4

Fragment de vídeo de l’acció realitzada amb motiu de la concentració “NO a l’ampliació de l’aeroport” del 19 de setembre a Barcelona convocada per la plataforma Zeroport.

Way Out Acció #4 Delta del Llobregat – Barcelona
una proposta d’intercanvi visual entre un espai excepcional al Delta del Lobregat i l’acció social encarnada de la seva custòdia, que té lloc a la manifestació de Barcelona amb milers de persones, entitats i col·lectius de diferent origen i procedència.

Fragmento de video de la acción realizada con motivo de la concentración “NO a la ampliación del aeropuerto” del 19 de septiembre en Barcelona convocada por la plataforma Zeroport.

Way Out Acción # 4 Delta del Llobregat – Barcelona
una propuesta de intercambio visual entre un espacio excepcional en el Delta del Lobregat y la acción social encarnada de su custodia, que tiene lugar en la manifestación de Barcelona con miles de personas, entidades y colectivos de diferente origen y procedencia.