PRESÈNCIES I DESAPARICIONS

PRESÈNCIES I DESAPARICIONS

PRESÈNCIES I DESAPARICIONS
El pintor Joan Vila-Puig i Caldes d’Estrac

L’exposició que la Fundació Palau dedica al pintor Joan Vila-Puig (1890-1963) té la intenció d’acomplir dos objectius complementaris: donar a conèixer l’obra pictòrica de Vila-Puig, que, encara que és poc coneguda, sempre ha estat molt ben valorada, i mostrar una selecció de les pintures i dibuixos al voltant de la vila de Caldes, que ens permeten explorar la relació que hi va mantenir al llarg de la seva vida.

Exposició: del 30 de gener a 1 maig
Lloc:
Fundació Palau Centre d’Art Caldes d’Estrac

Sitesize desenvolupa amb la Fundació Palau el programa pedagògic de l’exposició: PRESÈNCIES I DESAPARICIONS. Laboratori d’imaginaris

Programa pedagògic:

-Presències i absències. Taller de paisatge
Fundació Palau // Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac // Sitesize
Una recerca i una reflexió amb els alumnes i professorat de l’escola sobre les formes de representació i els imaginaris paisatgístics aplicats a Caldes.

-Veus, rastres i petjades. Arxiu d’imaginaris

Fundació Palau // persones i entitats de Caldes // Dani Alvarez // Sitesize
Un recull d’imatges i relats de la memòria social del poble, amb la construcció col·lectiva i posada en marxa d’un arxiu on-line: http://fundaciopalau.wordpress.com

-Desaparicions. Taller d’intervenció adreçat a creadors

Fundació Palau // Can Xalant (Mataró) // Sitesize
Un exercici de reflexió des de la creació contemporània sobre el valor i la representació de la memòria en la construcció de l’acció cultural local.

+info:
Fundació Palau
https://sitesize.net/presenciesidesaparicions/