A_r_r_e_l_a_t_s Jornada de treball sobre la recuperació del Jardí de l’Amistat

A_r_r_e_l_a_t_s Jornada de treball sobre la recuperació del Jardí de l’Amistat

A_r_r_e_l_a_t_s
Jornada de treball sobre la recuperació del Jardí de l’Amistat

5 de desembre de 2015, de 11 a 13,30h
Auditori de la Biblioteca de Ponent
Plaça Ovidi Montllor, 5 (Sabadell)

En els darrers anys hem anat sumant accions a la voluntat de recuperar la memòria i l’espai del que fou el Jardí de l’Amistat. Algunes d’aquestes accions han aprofundit en el coneixement i en la interacció amb persones que havien participat de les trobades al Jardí, recollint testimoniatges, relats i documents. Altres han estat sobre el mateix espai, endreçant les seves traces, protegint i recuperant la vegetació, així com imaginant com podria ser la definició d’aquest lloc, per tal de mantenir i projectar al conjunt de la ciutat el valor que hi reconeixem.

+info:
https://jardidelamistat.wordpress.com/2015/11/27/jornada-de-debat-sobre-la-recuperacio-del-jardi-de-lamistat/