Estimada Rambla. Acció d’escriptura per a vianants

Estimada Rambla. Acció d’escriptura per a vianants

Estimada Rambla
Acció d’escriptura per a vianants

dissabte 10 de novembre (11-14:30h)
davant del Centre d’Arts Santa Mònica

Després del recorregut per biblioteques públiques de Barcelona, volem concloure aquesta temporada 2018 de l’ATP amb l’acció Estimada Rambla. Una correspondència sobre el terreny per establir una altra relació possible amb el lloc i amb nosaltres mateixos. Interpel·lar les Rambles com un espai viu, per imaginar i compartir una experiència única i alhora plural.

Tras el recorrido por bibliotecas públicas de Barcelona, ​​queremos concluir esta temporada 2018 de la ATP con la acción Estimada Rambla. Una correspondencia sobre el terreno para establecer otra relación posible con el lugar y con nosotros mismos. Interpelar las Ramblas como un espacio vivo, para imaginar y compartir una experiencia única y a la vez plural.

+ info: https://sitesize.net/agenciadeturismepopular/2018/11/06/estimada-rambla-accio-descriptura-per-a-vianants/