[QUI SOM? / ¿Quienes somos? / Who we are? ]

[QUI SOM? / ¿Quienes somos? / Who we are? ]

SITESIZE (Elvira Pujol Masip i Joan Vila Puig) som un col·lectiu dedicat a la creació i recerca sobre la metròpolis contemporània. Des del 2002 desenvolupem projectes artístics i investiguem sobre formes de producció cultural autònomes i aprenentatge comunitari.

Amb una llarga trajectòria en destaquem els següents treballs: TERRApolis (2020-21) trilogia audiovisual sobre el lloc de L’Hospitalet de Llobregat que pren cos en el recorregut per la vida física, espiritual, humana i no humana d’aquest territori. Serps d’aigua. Les rieres ocultes de Barcelona (2019-21) un projecte de semiòtica urbana sota l’efecte de les vies d’aigua, produït amb el suport de La Capella. Laboratori d’Aprenentatge Comunitari (2017-18) en col·laboració amb La Virreina Centre de la Imatge. Agència de Turisme Popular (2016-21) o la construcció d’un relat alternatiu del turisme a Barcelona. Aprendizaje autónomo (2014-15), una recerca sobre les formes de creació i de reapropiació de la vida que remeten a la cultura i la pedagogia llibertàries. La recerca ha obtingut una residència d’investigació al MNCARS. L’exposició itinerant ¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia! (2011-14) sobre espais urbans i aprenentatge popular. MAD#sub anotaciones desde el sub-suburbio de Madrid (2010-11), un assaig visual de la perifèria del sud de Madrid. Valparaíso Aula Permanente (2010) creació d’una comunitat d’aprenentatge sobre la ciutat de Valparaíso (Xile). AMPIN Habitar la palabra (2010) a Valparaíso intervenciones produït per SEACEX (Xile). Narracions Metropolitanes/ Aula Permanent dins l’exposició La comunitat inconfessable (2009) per al pavelló català de la 59 Biennal d’Art Contemporani de Venècia. El projecte SIT Manresa, Servei d’Interpretació Territorial (2005-08) una auditoria pública sobre la transformació de la ciutat i SIT Umeå Territorial Interpretation Service (2012) a Umeå University (Suècia).

SITESIZE (Elvira Pujol Masip y Joan Vila Puig)
somos un colectivo dedicado a la creación e investigación sobre la metrópolis contemporánea. Desde el 2002 desarrollamos proyectos artísticos e investigamos sobre formas de producción cultural autónomas y aprendizaje comunitario.

Con una larga trayectoria destacamos los siguientes trabajos: TERRApolis (2020-21) trilogía audiovisual sobre el lugar de L’Hospitalet de Llobregat que toma cuerpo en el recorrido por la vida física, espiritual, humana y no humana de este territorio. Serpientes de agua. Las rieras ocultas de Barcelona (2019-21) un proyecto de semiótica urbana bajo el efecto de las vías de agua, producido con el apoyo de La Capella. Laboratorio de Aprendizaje Comunitario (2017-18) en colaboración con La Virreina Centro de la Imagen. Agencia de Turismo Popular (2016-21) o la construcción de un relato alternativo del turismo en Barcelona. Aprendizaje autónomo (2014-15), una investigación sobre las formas de creación y de reapropiación de la vida que remiten a la cultura y la pedagogía libertarias. La investigación ha obtenido una residencia de investigación al MNCARS. La exposición itinerante ¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia! (2011-14) sobre espacios urbanos y aprendizaje popular. MAD#sub anotaciones desde lo sub-suburbio de Madrid (2010-11), un ensayo visual de la periferia del sur de Madrid. Valparaíso Aula Permanente (2010) creación de una comunidad de aprendizaje sobre la ciudad de Valparaíso (Chile). AMPIN Habitar la palabra (2010) a Valparaíso intervenciones producido por SEACEX (Chile). Narraciones Metropolitanas/ Aula Permanente dentro de la exposición La comunidad inconfesable (2009) para el pabellón catalán de la 59 Bienal de Arte Contemporáneo de Venecia. El proyecto SIT Manresa, Servicio de Interpretación Territorial (2005-08) una auditoría pública sobre la transformación de la ciudad y SIT Umeå Territorial Interpretation Service (2012) a Umeå University (Suecia).


SITESIZE (Elvira Pujol Masip & Joan Vila Puig)
We are a platform dedicated to creation and research into the contemporary metropolis. Since 2002 we have been developing artistic projects and researching autonomous forms of cultural production and community learning.

As part of our long experience, we would highlight the following projects: the touring exhibition ¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia! (2011-14), on urban spaces and popular learning; MAD#sub anotaciones desde el sub-suburbio de Madrid (2010-11), a visual essay about the metropolitan periphery south of Madrid; Valparaíso Aula Permanente (2010), creation of a learning community around the city of Valparaíso (Chile); the exhibition La comunitat inconfessable (2009), for the Catalan pavilion of the 59th Biennale de Venezia Contemporary Art exhibition; and the project SIT Manresa, Servei d’Interpretació Territorial (2005-08), a public audit on the transformation of the city of Manresa. We are currently developing Aprendizaje autónomo, involving research into the forms of creation and re-appropriation of life that refer to libertarian culture and pedagogy. This research has earned a research residency at the Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía.

Sitesize
METRÒPOLIS ::: ART ::: CREACIÓ
www.sitesize.net

Sitesize (Espai d’Art)
carrer Corominas 19-23 3ª planta
08902 L’Hospitalet – Barcelona

info(a)sitesize.net