Presentació del llibre Serps d’Aigua. Les rieres ocultes de Barcelona
Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del nostre nou llibre:

Serps d’Aigua. Les rieres ocultes de Barcelona

serà el proper dimecres 24 de novembre a les 19h
a l’Espai Finestres del Centre d’Art La Capella

Comptarem amb la participació de Juan Saez mestre saurí i creador de “Arte Zahorí” que empra el cos com a instrument perceptiu basant-se en la relació de l’individu amb l’entorn com a factor determinant de la qualitat de vida.

+info: http://rieresocultes.stream/2021/11/09/presentacio-del-llibre-serps-daigua/


7 figuras de lo colectivo
Un diagrama sobre la aparición-visibilidad del cuerpo comunitario

Participació de Sitesize en el projecte d’Erick Beltran i halfhouse. Un intercanvi entre Helsinki i Barcelona sobre el valor de la creació col·lectiva i comunitària. Amb la participació de:
Manel Armengol – Asamblea Vecinos Verneda Alta 1977, La Caníbal, Domènec, NÆS | Nomad Agency/Archive of Emergent Studies, Alberto Peral, Jaako Ruuska, Sitesize

Exposició a halfhouse.
Inauguración dissabte 4 de Juliol 2020 a partir de les 12h
http://www.halfhouse.org/

rieresocultes.stream
Presentem la web del projecte Serps d’aigua, les rieres ocultes i la construcció simbòlica de Barcelona. En aquesta web anirem afegint i actualitzant la informació sobre el desenvolupament de la recerca i de les accions públiques d’exploració de les rieres de Barcelona.

rieresocultes.stream

Presentamos la web del proyecto Serpientes de agua, las rieras ocultas y la construcción simbólica de Barcelona. En esta web iremos añadiendo y actualizando la información sobre el desarrollo de la investigación y de las acciones públicas de exploración de las rieras de Barcelona.

QUADERN de les idees les arts i les lletres
aquest nº197 amb un dossier especial dedicat a Sitesize

Sitesize / Memòria, escala i arrelament Marta Serra http://quadern.fundacioars.org/sitesize-memoria-escala-i-arrelament/

Sitesize / «Ens interessen els espais en transformació»
Entrevista a Sitesize per Marta Serra
http://quadern.fundacioars.org/sitesize-ens-interessen-els-espais-en-transformacio/

Sitesize / Projectes a Sabadell i el Vallès (2002-2014) Sitesize http://quadern.fundacioars.org/sitesize-projectes-a-sabadell-i-el-valles-2002-2014/

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre
¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!

que serà el proper DIJOUS 13 DE NOVEMBRE a les 19.30h
al MACBA, fòrum Convent dels Àngels

En el context de l’exposició Nonument, Sitesize, conjuntament amb Jeffrey Swartz i Ferran Aisa, presentarem la publicació que acompanya la peça exhibida en aquesta mostra.

¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia! és una recerca i seguiment d’experiències d’aprenentatge popular en diferents enclaus de Barcelona i d’altres poblacions veïnes que es presenta com un recorregut obert i inconclús.

Els itineraris realitzats durant el 2012-13 que recollim en aquest llibre es concreten en llocs, fets, organitzacions comuns; sempre persones lliures que creen i recreen una construcció agitada i serena d’un saber. La present edició s’inicia amb una introducció de Manuel Delgado, que dóna pas a un glossari mínim de termes i referències sorgides al llarg del projecte i que formen part d’aquesta altra memòria feta de recorreguts anònims, monuments invisibles, experiments, combats, creació d’universos i somnis urgents. La publicació també inclou texts d’Isabel Segura, Gerard Horta, Jeffrey Swartz, i les col·laboracions de Nelly Peyró, Eduard Masjuan i Produccions Nòmades.

+info: publicació ¡Cataluña termina aquí! ¡Aquí empieza Murcia!
http://www.macba.cat/ca/catalunya-termina-aqui/1/activitats/activ