Estrena de l’audiovisual TERRApolis
Dimarts 29 de juny 2021 a les 18:30h
Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet

TERRApolis és una trilogia dedicada a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat que s’estructura en tres capítols: Puig d’Ossa, El Samontà i La Marina. Tres paisatges configurats per les immutables presències naturals, construïts amb el relat del temps i les accions humanes sobre els llocs.

Una producció de Sitesize (Elvira Pujol Masip i Joan Vila Puig Morera); amb guió de Sitesize, direcció, fotografia i edició de Fina Sensada, i registre i creació sonora de Carlos Gómez. Vídeo HD, 100′.

TERRApolis es una trilogía dedicada a la ciudad de L’Hospitalet de Llobregat que se estructura en tres capítulos: Puig de Ossa, El Samontà y La Marina. Tres paisajes configurados por las inmutables presencias naturales, construidos con el relato del tiempo y las acciones humanas sobre los lugares.

Una producción de Sitesize (Elvira Pujol Masip y Joan Vila Puig Morera), con guión de Sitesize, dirección, fotografía y edición de Fina Sensada y registro y creación sonora de Carlos Gómez. Video HD, 100′

+info: https://sitesize.net/?page_id=1261

Ciuatadans 22@. Sitesize, 2004

Vídeo enregistrat al llarg de l’any 2003 al barri de Poblenou de Barcelona, on te lloc la construcció del pla urbanístic 22@. Aquest pla impulsat per l’Ajuntament, pretén situar Barcelona dins el mapa internacional de ciutats globals.
El treball és una sintesi en format video del projecte de seguiment realitzat al llarg de tot l’any 2003 i que prenent la base argumental del canvi urbà del Poblenou s’ha anat construint en format on line a www.sitesize.net/poble9 com un diari temporal dels encontres i els lligams traçats amb les persones, col·lectius i actors socials implicats i sotmesos a les exigencies d’aquesta transformació.

Projecció del vídeo i presentació de Sitesize
dijous 3 de juliol a les 22.00h a ESCOPOFILIA

Sessió especial d’ ESCOPOFíLIA a la La Flor de Maig
en commemoració de la derrota del Forum 2004

Doctor Trueta, 195 (metro Poblenou)
Grup de Treball Etnografia dels Espais Públics
Contraplano Laboratori d’Acció Documental

+info: Ciutadans22@