Com contribuir al Banc de la Memòria del Jardí de l’Amistat?

Al llarg d’aquests darrers anys hem estat recollint informació, dades, fotografies i diversos materials de persones properes a Llum de la Selva. Aquesta recopilació de documents ens ha permès fer aquesta exposició i conèixer de prop el projecte naturista.
El Banc d’Imatges l’acabem tot just de desplegar, es per això que necessitem completar-lo amb els vostres arxius personals, àlbums familiars i relats de les persones que van visitar el Jardí o que van viure al barri i que guarden un record d’aquest espai.

Pots fer-nos arribar les teves fotografies i/o relats al mail:

territori@sitesize.net

o bé portar-nos les imatges a la Biblioteca per escanejar-les i/o enregistrar els vostres testimonis, estem a la vostra disposició tots els dimarts a la tarda en l’horari habitual del centre.

Tot el material recollit formarà part d’aquest fons documental viu sobre el Jardí de l’Amistat.